goedkoopste bedrijfsautoverzekering

De goedkoopste bedrijfsautoverzekering vindt u bij ons. U kunt direct uw bedrijfsauto verzekeren, ook kunt u uw tweedehands bedrijfsauto verzekeren. We hebben ook special verzekeringen. De koeriersverzekering voor de bestelautoverzekering of bestelbusverzekering. Deze verzekeringen zijn bij ons erg voordelig. We zorgen ervoor dat we de laagste premies hanteren en daarnaast goede service aanbieden.


Er zijn drie verschillende bedrijfsautoverzekeringen. De eerste is de WA Bedrijfsautoverzekering die wij aanraden wanneer uw bedrijfsauto of bedrijfsauto’s ouder zijn dan acht jaar, met uitzonder van bijzondere bedrijfsauto’s zoals oldtimers. Deze WA Bedrijfsautoverzekering verzekert u tegen schade die u aan derden veroorzaakt heeft met uw voertuig. Iedereen die de weg op gaat met een voertuig is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

De tweede bedrijfsautoverzekering is de WA Beperkt Casco Bedrijfsautoverzekering. Wij raden deze verzekering aan voor uw bedrijfsauto’s wanneer deze van vier tot acht jaar oud zijn, met uitzonder van bijzondere bedrijfsauto’s bijvoorbeeld oldtimers. Naast de WA Bedrijfsautoverzekering verzekert u zich ook met de WA Plus Bedrijfsautoverzekering voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van storm,brand,hagelschade,blikseminslag,brand,botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

De derde bedrijfsautoverzekering is de WA Casco Bedrijfsautoverzekering. Wij raden deze verzekering aan voor voertuigen die jonger zijn dan vier jaar. Met de WA Casco Bedrijfsautoverzekering verzekert u zich afzonderlijk van de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt is of wordt aan uw eigen voertuig. Onder deze schade verstaan we Botsen,slippen en omslaan. Via Cascodekking bent u vrijwel verzekert voor alle risico’s..

goedkoopste bedrijfsautoverzekering